Kristina Prengaj ka vendosur t’ju çmend të gjithëve (foto)

Kristina

Kjo është Kristin Prengaj. Seksi modelja nga Shqipëria që i ka vetëm 18 vjet po ndez fansat e saj me trupin dhe bukurinë që e ka.

Një vajzë e re plot ëndrra në jetë. Ka qenë imazhi i Roberto Cavalli dhe ka dale shoqëruesja e parë në Miss Universi.

I pëlqen të jetë në lëvizje dhe të konkurrojë. Përkrahja më e madhe janë prindërit dhe të afërmit. Nuk abuzon me pijet dhe bën një jetë normale.

Kristi1

Kristi2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *