Kjo nuk pritej nga Dua Lipa (Foto)

DuaLipa

Këngëtarja e re dhe e talentuar nga Kosova, Dua Lipa ka befasuar me një fotografi të postuar në Instagram.
Ajo për dallim nga herët e kaluara që vishet me stil dhe ka një mënyrë tjetër të veshjes ku nuk e ekspozon trupin, kësaj radhe ajo ka filluar të zhvishet paksa.

Dua Lipa është këngëtare premtuese, që pritet shumë shpejt t’i pushtojë top listat botërore të këngëve.

DuaLipa1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *