Këto janë vajzat më seksi të Shpisë së Kosovës (Foto)

Vajzat-shpija

Në mes të spektakleve televizive si Big Brother, edhe Shpia e Kosovës pati marrë bujë të madhe. Ky spektakël na ka dhuruar emocione, gafa dhe histori të ndryshme të banorëve aty.

Ndonëse nga banorët e “Big Brother”, spektakli në fjalë është cilësuar si kopje e dobët, një emërtim i tillë nuk e ka humbur aspak interesimin nga publiku, përkundrazi.

Më poshtë ju prezantojmë vajzat më të bukura të dy edicioneve të “Shpisë së Kosovës”. /ORAinfo/

1. Saranda Hodaj

01 02


2. Jehona Maçastena

03 04

3. Ledi Vokshi

05 06

4. Fitore Bunjaku

07 08

5. Suzana Tahiri

09 10

6. Albulena Gjinaj

11 12

7. Erlinda Shtavica

13 14

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *