Këto janë gratë bukuroshe të Shkelzen Jetishit dhe Medës(Foto)

MedaXeni

Përderisa Meda dhe Shkelzen Jetishi ishin duke kaluar kohë të mirë në një aheng familjar ata vendosen ta kapnin një foto qasti së bashku.

Mirpo ajo çfarë bie në sy është pikërisht gratë e tyre, të cilat vijnë me plotë sharm e bukuri.

Meda1 Meda2

Xeni1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *