Kënga për Gold 2. Tag shokun qe ka golf

Tag shokun qe ka golf2 dhe tregoju se eshte vetur e hekrit. Shty pe reklamen posht ktij shkrimi. Tag shokun qe ka golf2 dhe tregoju se eshte vetur e hekrit. Shty pe reklamen posht ktij shkrimi. Tag shokun qe ka golf2 dhe tregoju se eshte vetur e hekrit. Shty pe reklamen posht ktij shkrimi

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *