Jam Mimoza 32 Vjeçe Nga Prishtina Kerkoj shoqeri sepse jam e vetmuar

Jam Mimoza nga Prishtina, e divorcuar dhe jetoj vet. Kam punen time private dhe nuk kam shume shoqeri dhe per kete arsyje jam paksa e vetmuar. Kerkoj ndonje mashkull qe sado pak ma hjek vetmin dhe normal mi mbush nevojat e gjdo femre si ne seks ashtu edhe ne jete. Pershkak se po e keqperdorin te gjithe numrin tim, Numrin e kam mshefur nen reklame posht shkrimit, vetem kli koni posht ne re klame dhe ju del numri im. Ju lutem mos e keqperdorni

Author: Gazetavip

4 thoughts on “Jam Mimoza 32 Vjeçe Nga Prishtina Kerkoj shoqeri sepse jam e vetmuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *