Jam E Uritur Për Djem, Dua Një Djalë Që Të Më…Ja Numri Me Shkruani Në Viber…

Jam nje vajze e uritur per djem qe te kaloj shum nete me ata, emrin nuk mund ta beje publik per arsye sigurie, mirepo pasi qe te kontaktojm do te njoftohemi do flasin kur do takohemi dhe cfare do bejme.. Nese nuk je i fuqishem mjaftueshem per mua ne shtrate atehere mos me kontakto fare edhe pse mund ta marresh numrin tim duke shtyp rek,lamen menjehere posht shkrimit.

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *