Jam 45 vjeçare dhe nuk po më mjafton vetëm burri, ky është kontakti im 


Miq jam Lendita 45 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në shqipëri por jetojë edhe në Kosovë. Burri im nuk është shumë i interesuar për mua.
Dhe për këtë po dua që të ju shkruaj miqëve të ri që do t’i bëjë. Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri. Nëse doni me më pa në kamerë dhe të flasim me zë, shtyppe r3kllamen posht dhe prisni pak dhe ju dalin numrat e mi. Nese nuk ju dalin komento dhe ju shkruaj une. Ju press..

Author: Gazetavip

3 thoughts on “Jam 45 vjeçare dhe nuk po më mjafton vetëm burri, ky është kontakti im 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *