SHPËRNDAJE

Ajo preferon te jete shqiptar sepse thote qe shqiptaret jane te lezetshem dhe te eger ne shtrat.

Per me teper ajo ka len dhe numrin e saj te telefonit per ta kontaktuar ate menjehere. Por ajo ka edhe disa kushte perveq kesaj dhe per ti mesuar kushtet e Shqipes dhe per ta marr numrin e telefonit, ju duhet se pari të klikoni mbi video/reklame posht shkrimit pastaj ju shfaqet nr i telefonit. Ju lutem mos e keqperdorni numrin e saj.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU