Jam 25 vjeçare, jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat (kontakt)

Jam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë nga Kosova dhe t’i ndihmojë që të dal nga kriza sepse aty në Kosovë nuk ka asgjë.Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Prishtinës nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje. Mezi pres të kthehem në Bern. Ata djem që dëshirojnë të njoftohen me mua ju lutem me njoftoni per te kontaktuar kliko ne rek lam posht shkrimit.

Author: Gazetavip

3 thoughts on “Jam 25 vjeçare, jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat (kontakt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *