SHPËRNDAJE

Duart

Sigurisht që larja e duarve me ujë është e domosdoshme, por menaxhimi jo i mirë i ujit që nënkupton derdhjen e ujit pa nevojë për larjen e shpeshtë të duarve nuk është i domosdoshëm.

Kur ju dehidroheni keni këto simptoma si ethe, vjellje, diarre ose mund të humbni lëngjet shumë më shpejtë se që mund t’i zevendësoni. Foshnjet, fëmijët, të moshuarit dhe njerëzit që jetojnë me sëmundje kronike janë veçanërisht në rrezik.

Pra tharja e lëkursë mbi shpinën e dorës është njëri nga sinjalet që ju nuk jeni mirë me shëndet dhe se organizmi juaj po fillon të dehidrohet./Gazeta Express/

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU