I dashuri po më refuzon në shtrat, çfarë të Bëjë?

Disa muaj pas fillimit të punës në firmën e shokut të tij, i dashuri im, 36-vjeçar, filloi të ndryshojë krejtësisht raportin ndaj meje. Kjo sidomos vërehej kur ishim në shtrat bashkë, kur ai nuk shfaqte kurrfarë interesimi për s*ks dhe posa shtriheshim ai ma kthente shpinën me arsyetimin se kishte punuar shumë gjatë sot dhe ishte i rraskapitur. Në ato momente të rënda për mua, kushedi se kah më fluturonin mendtë nga mërzia dhe nga kriza e madhe nervore që po kaloja. Dua të pranoj se për të parën herë më ka shkuar mendja ta gjej një burrë tjetër dhe ta tradhtoja bashkëshortin tim, sepse isha në një periudhë kur ndieja nevojë të madhe për …shtyppni rekklammen poshte dhe prit 5 sekonda per vazhdim…

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *