Gruaja “ia fut” kokën Milaim Zekës mes këmbëve (Foto)

Gruaja e Milaimit

Gazetari Milaim Zeka ka realizuar një foto shumë interesante. Ai ka zgjedhë që të vijë të publiku me një fotografi, ku shihet me kokë mes këmbëve të gruas së tij.

Zeka i cili është edhe gazetar ne mediumin publik RTK, njihet për fjalorin dhe shprehjet e tij banale, me këtë foto nuk jep shembull të mirë tek të rinjtë.

Ky gazetar është shembull i keq se çfarë gazetarësh punëson mediumi publik, dhe paguhet me taksat e qytetarëve te Republikës së Kosovës.

zea454554556-22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *