SHPËRNDAJE

Irina

Irina ShayK është idol i shumë meshkujve në botë.

Bukuria e saj “vret” shpirtërisht shumë njerëz, por pak kush mund ta kishte besuar se Irina mund të “mbysë” edhe kafshët.

Vetë modelja ruse ka postuar foto pranë një gomari i cili dukej i qetë prapa shpinës së Irinës.

Por bukuria e saj si duket e ka “trullosur” gomarin fatlum i cili pak minuta më parë është parë në një gjendje krejt tjetër dhe pa “vetdije”.

Kjo foto flet vetë!.

irinaShayk

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU