SHPËRNDAJE

Shkendije Fjolla
Të dyja u bënë të njohura për shkak të veprimeve të tyre të “çmendura”.

Në një fotografi, shihen të dy këngëtarët Fjolla Morina dhe Shkendije Muja, gati duke u puthur.

Vendi ku ato kanë gjetur strehim, për tu argëtuar në këtë mënyrë quhet “Bambo Bar” në Prishtinë.sheknda


SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU