Fillojnë shakatë me Getin e bëjnë si Kim Kardashian (Foto)

Geti

Faqja “InstaGënjeshtër” në Instagram ka ironizuar me reperin GhettoGeasy.

Kjo faqe ka bërë një fotomontazh ku Geti “shihet” në përqafimin e Kanye West.

Fotogarafitë janë pëlqyer dhe komentuar mjaftë shumë.

Geti1 Geti2 Geti3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *