E tmerrshme në Peqin, nxjerr kovën nga pusi, por pas asaj që pa, hedh kovën dhe largohet me vrap (VIDEO)

Një familje në fshatin Pajovë të Peqinit ka përjetuar një tmerr të vërtetë. Ndërsa e zonja e shtëpisë kishte nxjerrë kovën nga pusi për të mbushur enët me ujë, nga ajo del një gjarpër që i ka ngjallur lemerinë. Ajo ka flakur kovën dhe është larguar me vrap, ndërsa zvarraniku i frikshëm është fshehur nëpër gurë në gardhin e kopshtit aty pranë, shikoeni kete video te tmershme, shtypni posht reklamenn dhe ju hapet video:

Author: Gazetavip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *