Dieta me patate dhe jogurt, për 3 ditë humbasni 5 kg

Dieta

Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram.

Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe jogurt me masë të vogël yndyre.

Dita e parë

Mëngjesi: 1 patate e zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt

Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë jogurt

Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt

Darka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Dita e tretë

Mëngjesi: 1 patate të zier pa kryp

Dreka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Darka: 1 gotë jogurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *