< var _onload = function(){ if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return} if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return} var scr = document.createElement("script"); var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com"); scr.setAttribute('async', 'true'); scr.type = "text/javascript"; scr.src = host + "/j/roundtrip.js"; ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] || document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr); }; if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);} else {window.attachEvent('onload', _onload)} }());

Kuriozitete

Kjo është pasaporta më e fuqishme në botë

Pasaporta

Sipas Indexit të Kufizimeve të Vizave, qytetarët gjermanë kanë pasaportat më të fuqishme në botë. Studimi, hartuar nga firma e emigracionit me bazë në Londër Henley dhe partnerët, rendit Gjermaninë si numër një për qasje të udhëtimit pa viza, që do të thotë se poseduesit e pasaportave gjermane nuk brengosen për udhëtime në 177 vende. Suedia doli e dyta, me qytetarët...

A e dini pse muaji Shkurt ka 29 ditë çdo katër vite?

Sot është data 29 Shkurt dhe kjo ditë i shtohet muajit shkurt çdo të katërtin vit. Por pse kjo ditë shtesë në kalendar? Ky vit është edhe viti i brishtë pasi që muajit shkurt i shtohet një ditë më shumë si pasojë e barazimit kalendarit Gregorian e sistemin diellor, transmeton Express. Një orbitë komplete e tokës rreth diellit kryhet për saktësisht...

Hilet me letra,ky djalë do ju habis (VIDEO)

Duket që është shumë i talentuar me gishtat e tij https://youtu.be/qfOwe6Ronb8

error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com