SHPËRNDAJE

iva

Quhet Iva Aliko dhe është një femër seksi nga Tirana e cila ka nisur rrugën e muzikës.  Ajo nuk ka shumë tabu, por ka ca asete. Herë pas here bën ndonjë foto, që të bierë në sy.

Ajo ka prekur në gjoks edhe ka përqafuar Shota Baraliun. Të shohim kush do jëtë “goditja” e rradhës nga Iva.

Ivaalko Ivaalko1 Ivaalko2 Ivaalko3 Ivaalko4

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU