A është kjo ushtria më seksi në botë? (foto)

Ushtria

Rusia është ndër fuqitë e para botërore ushtarake.

Një rol të rëndësishëm në të ushtrojnë edhe femrat ushtarake.

Siç shihet në fotot e mëposhtme nga një paradë e kryer disa javë më parë, femrat ruse përveçse të përgatitura janë dhe mjaft të bukura.
Ushtria1 Ushtria2 uSHTRIA3 Ushtria4 Ushtria5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *