SHPËRNDAJE

Me shnet

Në traditat Shqiptare kemi shumë festa dhe urime të cilat me kalimin e kohës ato janë bërë të tepërta.

Ne sot Shqiptarët festojmë shumë festa dhe në disa urime e e teprojmë paksa në rrjetet sociale ose ne jetën e përditshme.

Më poshtë do t’i shihni urimet 7 urime të Shqiptarëve:

1. Urime Shën Valentini

Shenvalentini

Kjo festë urohet vetëm mes të dashuruarve, dhe jo tërë shoqërisë.

2. Urime 8 marsi nënë (status në Facebook)

7marsi

Përderisa nëna juaj nuk është përdoruese e këtij rrjeti social, nuk është nevoja t’i urohet përmes Facebook-ut.
Shumë më sociale dhe e dashur është përqafimi i ngrohtë aty pranë.

3. Urime ditëlindja Rihanna ( të famshmëve)

Rihanna

Ndoshta ngase ata kurrë nuk do ta shohin, dhe as të ta urojnë ty.

4. Për hajër iu qoftë nusja

NusjaShqiptare

Dhe më e keqe është përgjigjja e kësaj “Hajër paq, e përhajër ju qoftë edhe juve” Kush po martohet me nusen, dhëndri apo farefisi?!

5. Urimi lidhjes 1 mujore në Facebook (kur e postoni një fotografi me të dashurin/dashurën)

Aferdita

Pas këtij akti shumë të bukur, pasojnë komentet “Jetë të gjatë dhe të lumtur së bashku”, ani pse janë vetëm muajt e parë së bashku dhe asgjë nuk është e garantuar.

6. Ta urojnë që ke ble këpucë të reja

Kepucet

Urim që dhemb – më e padurueshmja është kur ata ti shkelin këpucët. E gjitha kjo në shenjë urimi.

7. “Me shnet” flokët

Floket

Ky urim dhemb shumë nëse përsoni qe uron e ka dorën e rëndë.

SHPËRNDAJE

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU