SHPËRNDAJE

Kohët e fundit janë përhapur gjithmonë e më shumë vajzat të cilat ofrojnë trupin e tyre përkundrejt pagesës. Nëse deri pak kohë më parë ky lloj biznesi ishte disi i kamufluar, ku duhet të kishe njohjet e duhura për të siguruar një vajzë për seks, tashmë teknologjia ka thjeshtuar gjithçka. Janë të shumta faqet në rrjetin social Facebook që tashmë të sigurojnë këtë “shërbim”, e nëse vetëm keni vendos për këtë, ju duhet vetëm të k likoni posht shkrimit në r eklamë dhe do ju hapet faqja e vajzave.

SHPËRNDAJE